112Vandaag

Noord-Brabant

91-jarige dupe van laffe babbeltruc

politieauto

Waalwijk – Op woensdagavond 7 april werd een 91 jarige bewoonster aan de Koetshuislaan verrast door iemand die zich voordeed als iemand van de buurtzorg.

Tussen 20.30 uur en 21.00 uur belde deze vrouw aan bij de woning gelegen op Landgoed Driessen. De bewoonster liet de vrouw binnen. Vermoedelijk is een tweede persoon daarna mee naar binnen geglipt. Later op de avond kwam de oudere dame er namelijk achter dat zij enkele sieraden miste.

De politie zoekt getuigen van deze laffe daad. Hebt u verdachte personen of voertuigen gezien op of rondom de Koetshuislaan op woensdagavond 7 april tussen 20.30 – 21.00 uur? Laat het dan weten, zaaknummer 2021087497.

Laten we in deze tijden van crisis vertrouwen hebben in elkaar en voor elkaar zorgen. Maar pas goed op jezelf en vertrouw niet iedereen. Heb je een naar gevoel of vertelt jouw intuïtie dat iets niet klopt, dan is dit meestal ook zo. Een legitimatiebewijs vragen is niet raar. Behulpzame en eerlijke mensen zullen hier alle begrip voor hebben.

Let extra op de gevoelige groepen en vertel hen niet zomaar de deur open te doen.

To Top