112Vandaag

Noord-Brabant

Vrachtwagenchauffeur redt vrouw die van brug springt

helm
Foto: Politie

Aarle-Rixtel – Vandaag heeft een vrachtwagenchauffeur heldhaftig opgetreden door zijn vrachtautootje onder een viaduct te rijden. Op dat moment sprong daar net iemand, uit psychische nood, naar beneden.

Het slachtoffer viel daardoor ‘slechts’ enkele meters naar beneden, op het dak van het vrachtautootje. Agenten van politie Helmond ontfermden zich over het slachtoffer samen met de ambulancebroeders uit Helmond. De brandweer Helmond kwam ter plaatse met een hoogwerker om het slachtoffer van de vrachtwagen af te krijgen.

Het slachtoffer werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis en krijgt psychische hulp aangeboden. De N279 bij Aarle-Rixtel was tijdens dit incident tijdelijk geheel afgesloten, maar is inmiddels weer vrijgegeven.

To Top