112Vandaag

België

Slachtoffer (6) van dramatisch ongeval op landbouwbedrijf is overleden

ambulance belgie
Stockfoto

De 6-jarige Lindsay Aerts uit Hoogstraten, het meisje dat maandag levensgevaarlijk gewond geraakte bij een dramatisch ongeval, is dinsdag aan haar verwondingen overleden. Het meisje werd aangereden door een soort heftruck bij het laden en lossen van hout.

Het ongeval gebeurde maandag kort na 14 uur. Het slachtoffertje was samen met haar papa op het bedrijf aan de Loenhoutseweg in het Belgische Hoogstraten aan het helpen bij het laden en lossen van stookhout. Bij een manoeuvre liep het fout en werd het meisje aangereden door de heftruck. Het meisje werd gereanimeerd door de hulpdiensten en werd overgebracht naar het UZ in Edegem en is daar dinsdag overleden.

De familie wenst niet te reageren op de dramatische gebeurtenis. Op sociale media stromen de steunbetuigingen aan het adres van de getroffen familie toe.

To Top