112Vandaag

Noord-Holland

Fietser zeer ernstig gewond na ongeval

lint
Stockfoto: Politie

Amsterdam – In de vroege avond van donderdag 4 maart 2021 heeft om 17.52 uur een aanrijding tussen een fietsster en een bestelbus plaatsgevonden, waarbij de 22-jarige fietsster ernstig gewond is geraakt. De politie heeft de aanrijding in onderzoek en komt graag in het bezit van camerabeelden, bijvoorbeeld beveiligingscamera’s van winkels en huizen of dashcam-beelden van (geparkeerde) voertuigen. Ook getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden opgeroepen om zich te melden. Zij hebben mogelijk essentiële informatie voor het onderzoek.

De fietsster is direct na het ongeval met spoed en met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de bestelbus is volgens procedure meegenomen naar het politiebureau en gehoord. Hij is hangende het onderzoek heengezonden.

To Top