112Vandaag

Gelderland

Dode door botsing in Lieren

voa
Stockfoto

Lieren – Een 30-jarige man uit Eerbeek is zaterdagavond overleden doordat zijn auto langs het Kanaal Zuid in Lieren op een boom botste. De brandweer zocht in het water nog naar een mogelijke tweede inzittende. Inmiddels is duidelijk dat de overleden man alleen in de auto zat schrijft Omroep Gelderland.

Het ongeval gebeurde rond 20.30 uur. Een auto botste door onbekende oorzaak tegen een boom. De gealarmeerde hulpdiensten konden de bestuurder uit Eerbeek uit de auto halen. Hij overleed echter ter plaatse.

Door de botsing werd een deur van het voertuig afgerukt. Die kwam vijftig meter verder terecht, aldus een fotocorrespondent.

Omdat aanvankelijk niet duidelijk was of er mogelijk nog iemand uit de auto was geslingerd, gingen duikers van de brandweer het Apeldoorns Kanaal in om daar te zoeken. Meerdere duikteams uit de omgeving werden opgeroepen.

In de loop van de avond bleek dat er geen andere slachtoffers waren

To Top