112Vandaag

Utrecht

Aanhouding voor vuurwerkexplosie in woning

arrestatie

Veenendaal – De politie heeft een 17-jarige jongen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vuurwerkexplosie in woningen in Achterberg, bij Rhenen.

In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 november werd rond 03:00 uur zwaar vuurwerk de woning aan De Weide in gegooid. De schade aan het huis was flink, maar wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

Een week eerder was er ook een vuurwerkexplosie bij een woning aan de Weide. In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 november werd rond 2 uur zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid. Van de begane grond tot aan de zolder is er schade. Gelukkig is er niemand gewond geraakt door de klap.

Het politieonderzoek gaat door. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

To Top