112Vandaag

Gelderland

Spookrijder veroorzaakt ernstig ongeval

Arnhem – Op de A325 in Arnhem heeft dinsdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. De spookrijder kwam frontaal in botsing met een automobilist.

Rond 22.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeluk op de weg in de richting van Nijmegen. Toen het gebeurde was het erg mistig op de weg. Al snel bleek het om een ernstig ongeval te gaan, waarna er werd opgeschaald en onder andere artsen van de traumahelikopter met de auto ter plaatse kwamen.

De snelweg was enige tijd volledig afgesloten in de richting van Nijmegen. Al snel kon het verkeer via de invoegstrook langs het ongeval geleid worden. De politie gaat er van uit dat de veroorzaker aan het spookrijden was.

Een van de bestuurders is er slecht aan toe en per ambulance met spoed overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Zijn situatie is kritiek. Ook de andere bestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht, maar buiten levensgevaar.

Artikel door: GelreNieuws

To Top