112Vandaag

Uitgelicht

Fatale botsing tussen fietsers

asd

Bilthoven – Aan de Soestdijkseweg Zuid in Bilthoven zijn gisteren twee fietsers tegen elkaar aan gebotst. Hierbij is een 66-jarige vrouw om het leven gekomen. De politie zoekt getuigen.

Rond 17u30 kwamen twee fietsers elkaar daar tegemoet rijden. Even later kwamen zij – door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Een 66-jarige vrouw raakte hierbij zwaargewond. De andere fietser is vervolgens op advies van omstanders naar huis gegaan en heeft daar de politie gebeld.

De 66-jarige vrouw is naar het ziekenhuis meegenomen en is daar later overleden. De politie doet onderzoek naar de toedracht en zoekt getuigen.

Iets gezien? Alle informatie helpt!
Heeft u iets gezien of gehoord van het ongeval? Of heeft u iets opvallends gezien rond 17u30 aan de Soestdijkseweg Zuid? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0900-8844 of via het tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

To Top