112Vandaag

Uitgelicht

Twee personen neergeschoten bij woningoverval in Rotterdam, elf arrestaties

Politie

Rotterdam – Drie overvallers zijn zaterdagavond rond 18:20 uur een woning aan de Meiland in Rotterdam-Vreewijk binnengevallen. Op dat moment waren er meerdere mensen in de woning aanwezig. Twee personen liepen een schotwond op. Het incident heeft voor een massale politie-inzet gezorgd. Ook het arrestatieteam werd ingezet.

Agenten vielen de woning binnen op het moment dat de drie verdachten daar nog waren. Omdat de politie niet weet wie welke rol heeft, zijn elf personen aangehouden. Twee van hen hadden een schotwond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Zij zijn niet zwaargewond. Op straat werd een vuurwapen gevonden. Een van de twee slachtoffers werd neergeschoten door een politieagent.

De wijk rondom het huis zou zijn afgegrendeld zodat auto’s gecontroleerd kunnen worden.

To Top