112Vandaag

Gelderland

Gevonden zwaargewonde man bij inval Arnhem overleden

Arnhem – Het arrestatieteam heeft vrijdag op zaterdagnacht een inval gedaan in een pand in de binnenstad van Arnhem. Eenmaal binnen troffen ze een ernstig gewonde man aan. Later in de nacht overleed de man in het ziekenhuis.

Even voor 02:00 uur vond de instap plaats in een gebouw aan de Jansbinnensingel. De speciale diensten van de politie waren met speciale voertuigen ter plaatse gekomen, waarna ze de woning binnenvielen om een aanhouding te verrichten. Echter troffen ze de gezochte man zwaargewond aan. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse voor assistentie aan het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen per ambulance overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, waar hij volgens De Telegraaf later is overleden. De Telegraaf meldt dat de moorden gisteren in Amersfoort en Arnhem met deze zaak te maken zouden hebben.

To Top