112Vandaag

Noord-Brabant

Fietsster ernstig gewond na ongeval, bestuurder auto onder invloed drugs

speekseltest

Breda – Bij een aanrijding tussen een auto en een fietser is vrijdagmorgen een vrouw ernstig gewond geraakt. De bestuurder van de auto is aangehouden.

Op vrijdag 6 november 2020 om 10.00 uur werden meerdere hulpdiensten te hulp geroepen bij een ernstige aanrijding. Op de Ginnikenweg waren een auto en een fietsster met elkaar in aanrijding gekomen. De vrouw was zodanig gewond dat brandweerpersoneel haar moest reanimeren. Een ambulance heeft de 71 jarige vrouw uit Breda naar het ziekenhuis gebracht. De 24-jarige bestuurder van de auto uit Breda is aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed van drank of verdovende middelen. De toedracht van de aanrijding is nog niet duidelijk.

Getuigen gezocht
Heeft u de aanrijding zien gebeuren neemt u dan contact met ons op via:
– via het tipformulier
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)

To Top