112Vandaag

Zeeland

Man gearresteerd voor drugs- en wapenbezit

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord

Sint-Maartensdijk – Op de Zonnebloemstraat werd zaterdagochtend vroeg een man gearresteerd. Hij had diverse soorten drugs en een wapenstok in de auto liggen.

Rond 00.05 uur trok een auto de aandacht van surveillerende agenten. Deze stond geparkeerd, terwijl de verlichting van het voertuig nog brandde. De agenten wisten dat deze auto regelmatig betrokken was bij de handel van drugs. Hierop kwam een man aangelopen. Toen deze een deur van de auto opende, roken de agenten een hennepgeur. Hierop werd een onderzoek ingesteld.

Ze troffen enkele soorten drugs aan, waaronder diverse ponypacks en softdrugs. Ook werd een wapenstok aangetroffen. Verder werd een contant geldbedrag van bijna 2.000 euro gevonden. Alle spullen werden in beslag genomen. De man, een 19-jarige inwoner uit Sint Maartensdijk werd aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is zaterdag verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

To Top