112Vandaag

België

Familiedrama op kerkhof: ouders dood aangetroffen bij graf kind

Belgische politiebus met spoed

Aalst – Op een kerkhof in het Belgische Aalst zijn zaterdagochtend twee lichamen gevonden van een ouder koppel bij een graf. Mogelijk gaat het om een familiedrama waarbij een ouder koppel zichzelf beroofde van het leven.

De lichamen werden rond 10.30 uur aangetroffen achteraan op het kerkhof bij een graf. Het gaat om een familiedrama waarbij een ouder koppel vermoedelijk gestorven zijn bij het graf van hun zoon. De politie doet onderzoek schrijft HLN.

Burgemeester Christoph D’Haese laat weten dat het mogelijk om een dubbele zelfmoord gaat. “De nodige instanties zullen nu een onderzoek doen naar de omstandigheden en wat er zich net heeft afgespeeld”, aldus D’Haese. “Vermoedelijk gebeurde het familiedrama aan een graf van een verloren kind”, klinkt het. Burgemeester D’Haese laat weten dat hij zelf ook erg aangeslagen is door deze feiten. Er wordt ook een ballistisch onderzoek gevoerd naar mogelijke schoten van een pistool.

To Top