Vermist meisje (15) uit Boxtel na ruim een week weer terecht - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Vermist meisje (15) uit Boxtel na ruim een week weer terecht

Agent

Boxtel – Het sinds 10 september spoorloze meisje uit Boxtel is in goede gezondheid teruggevonden. Dat meldt haar vader maandag op Facebook. Hij dankt iedereen voor het meezoeken en het delen van het vermissingsbericht.

Waar ze al die tijd is gebleven, is onbekend.

Zoekacties
Het meisje zou donderdag 10 september met haar moeder naar een afspraak gaan bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Tijdens het fietsen ging ze er vandoor. Er werden verschillende zoekacties georganiseerd. Zo werd een stuk grond tussen de snelweg A50 en de Noordelijke en Oostelijke Randweg afgezet door de politie voor onderzoek. Ook vloog er enige tijd een politiehelikopter boven het gebied.

To Top