112Vandaag

Zuid-Holland

Inline skater en jonge scooterrijder klappen op elkaar, bestuurder scooter ernstig gewond

ambulance

Rotterdam – Maandagavond raakten een scooterrijder en een inline skater rond 20.30 uur gewond toen zij op een fietspad op de Groeninx van Zoelenlaan met elkaar in botsing kwamen. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het ongeval.

De bromfietser reed de inline skater door nog onbekende oorzaak van achteren aan waardoor ze allebei ten val kwamen. De scooterbestuurder raakte daarbij buiten bewustzijn. Getuigen waarschuwden direct de hulpdiensten. Beide verkeersdeelnemers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De skater mocht na behandeling weer naar huis.

Mogelijk zijn er meerdere scooterrijders betrokken bij het incident. De politie is op zoek naar deze scooterrijder(s) of andere getuigen die meer informatie hebben. Heeft u een tip of misschien beelden van een bewakingscamera of dashcam? U kunt het uploaden of doorgeven via het tipformulier. U kunt ook bellen naar 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

To Top