Sterke drank, kreeften en kipfilets - 112Vandaag

112Vandaag

België

Sterke drank, kreeften en kipfilets

Belgische politiebus met spoed

Antwerpen – Donderdag op vrijdagnacht kwam er een inbraakalarm binnen van een horecazaak aan de Ernest Van Dijckkaai. Een van de eerste patrouilles die kwam aanrijden, zag iemand met een versnelde pas weg wandelen. De politie kon de verdachte tegenhouden en controleren. Bij het aftasten, vonden de medewerkers van de mobiele eenheid twee flessen sterke drank en een papieren zak waarin zes bereide kreeften en zes kipfilets zaten.

De man van 36 jaar werd gearresteerd en overgebracht naar het cellencomplex. In het restaurant zijn braaksporen gevonden. Of de verdachte alleen handelde of samenwerkte met anderen, wordt verder onderzocht. De verdachte is door de onderzoeksrechter aangehouden.

To Top