112Vandaag

Noord-Brabant

14-jarige jongen aangehouden voor joyriding

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord

Raamsdonksveer – Op vrijdag 31 juli 2020 zagen agenten een auto rijden met opvallend slecht rijgedrag. In het voertuig bleek een 14-jarige jongen te rijden.

Rond 03.30 zagen twee agenten de auto rijden aan de Boterpolderlaan en viel het hen op dat het rijgedrag van de auto zeer slecht was. Zij besloten de auto een stukje te volgen omdat het vermoeden was dat de bestuurder onder invloed was of geen rijbewijs had. Na het stopteken van de agenten kwam het voertuig tot uiteindelijk tot stilstand.

Bij het aanspreken van de bestuurder bleek het te gaan om een 14-jarige jongen, die de auto stiekem van thuis had meegenomen. Na een stevig gesprek is hij weer terug naar huis gebracht. Er is aangifte gedaan van joyriding.

To Top