Marechaussee haalt drugssmokkelaars uit reisbus bij Eijsden - 112Vandaag

112Vandaag

Limburg

Marechaussee haalt drugssmokkelaars uit reisbus bij Eijsden

kmar
Foto: Koninklijke Marechaussee

Eijsden – De Koninklijke Marechaussee heeft zondagmiddag op de A2 bij Eijsden drie personen aangehouden op verdenking van drugssmokkel. Het drietal, een Nederlandse en Litouwse vrouw en een Spaanse man zaten in een reisbus afkomstig uit Spanje.

Op basis van ontvangen informatie werd besloten de reisbus te controleren. Marechaussees werden hierbij ondersteund door een speurhond van de Douane.

Uit controle bleek dat in elke koffer van het drietal zo’n zeven tot acht kilo softdrugs verstopt zat. Hierop zijn de drie verdachten aangehouden en meegenomen naar de brigade van de Marechaussee in Maastricht, waar verder onderzoek zal plaatsvinden.

To Top