112Vandaag

België

Jonge man (28) en vrouw (29) omgekomen in verkeersongeval

Belgische politiebus met spoed

In het Belgische Bulskamp bij het West-Vlaamse Veurne zijn woensdagnamiddag een man (28) uit Zoersel en vrouw (29) uit Brecht overleden bij een verkeersongeval. De wagen werd aangetroffen in een diepe gracht langs een landelijke weg. De hulpdiensten konden enkel het overlijden van de slachtoffers vaststellen.

De hulpdiensten werden rond 17 uur ingelicht door een bestuurder die langs de Boonakkerstraat reed en een auto zag liggen in de gracht, op zijn dak. De hulpdiensten rukten massaal uit. De wagen, een BMW, werd meteen uit de gracht getakeld. De twee inzittenden waren al overleden en er kon geen hulp meer baten. Volgens het parket van Veurne gaat het om een 28-jarige man uit Zoersel en een 29-jarige vrouw uit Brecht.

De politie is volop bezig met een onderzoek. Het tijdstip en de omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk. Er zouden geen andere voertuigen betrokken zijn, maar er is een verkeersdeskundige aangesteld door het parket.

To Top