Ploertendoder in auto, verboden! - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Ploertendoder in auto, verboden!

arrestatie

Etten-Leur – Bij een routinecontrole na een snelheidsovertreding zag de oplettende diender een ploertendoder in de auto liggen. Verdachte is aangehouden voor wapenbezit.

Op zaterdag 27 juni 2020 om 17.00 uur voerde een agent een snelheidscontrole uit op de Bredaseweg. Hij betrapte een auto op overschrijding van de maximum snelheid met 23 km/u. De bestuurder kreeg een stopteken en er werd een bekeuring uitgeschreven. In zijn ooghoek zag de agent in het portier een ploertendoder zitten.

Toen werd het een ander verhaal en werd de 19-jarige inwoner van Etten-Leur aangehouden voor dit verboden wapenbezit. De meewerkende verdachte werd naar het bureau gebracht voor verhoor. De ploertendoder zal vernietigd worden.

To Top