112Vandaag

Limburg

Bestuurder overleden aan gevolgen verkeersongeval

politieambu
Nederweert – De 76-jarige man uit Nederweert die in de nacht van zondag op maandag betrokken raakte bij een verkeersongeval is woensdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Even na middernacht, van zondag op maandag 8 juni, ontstond er op de Wetering in Nederweert een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s. De drie inzittenden raakten daarbij gewond. Een echtpaar uit Nederweert en een 21-jarige man uit Helmond zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 76-jarige man uit Nederweert, de bestuurder van een van beide auto’s, is woensdag aan zijn verwondingen overleden. Zijn 73-jarige echtgenote kon maandag na behandeling in het Venlose ziekenhuis naar huis. Datzelfde geldt voor de 21-jarige bestuurder uit de andere auto. Hij werd behandeld in het ziekenhuis in Weert. De politie van Weert heeft via Facebook een getuigenoproep geplaatst. Was u getuige vanhet ongeval? De politie komt graag met u in contact. U kunt de politie bereiken via 0900-8844.

Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog in volle gang.
To Top