Man gewond bij poging beroving - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Man gewond bij poging beroving

ambulance en politie

Breda – Een bewoner van de Emmastraat is maandagmorgen slachtoffer geworden van een straatroof. Hij raakte lichtgewond. De daders vertrokken zonder buit.

Op maandag 1 juni 2020 om 00.10 uur kwam de melding binnen bij het operationeel centrum dat twee mannen in de Emmastraat hadden geprobeerd een bewonder te overvallen. De daders waren gevlucht richting het Valkenbergpark. Meerdere politie-eenheden zochten de omgeving af. De aangever verklaarde dat hij thuiskwam en in de richting van de woning liep toen twee mannen op hem af kwamen. Ze wilden zijn horloge hebben. De aangever weigerde dat en kreeg een klap op zijn hoofd. Het slachtoffer begon hard te roepen naar zijn medebewoners. De twee verdachten maakten toen dat ze wegkwamen. Ze hadden niets buitgemaakt. Het ging om twee jonge mannen met een donkere huidskleur van ongeveer 1.70 a 1.80 m lang. Eén was gekleed in een donkergroene jas en een donkerkleurige joggingbroek. De verdachten zijn niet meer gevonden.

Getuigenoproep
Heeft iemand misschien de omgeving iets gezien van de twee verdachten rondom 00.10 uur. We zijn ook geïnteresseerd in mogelijke camerabeelden van de verdachten voor of na de poging straatroof. Heeft u tips, informatie of camerabeelden, meld dit dan.

To Top