Drie arrestaties in onderzoek naar drugshandel - 112Vandaag

112Vandaag

Zeeland

Drie arrestaties in onderzoek naar drugshandel

arrestatie

Axel – Terneuzen – In woningen aan de Van Cantfortstraat in Terneuzen en de Van Gistellelaan in Axel werden woensdagmorgen drie mannen aangehouden tijdens een onderzoek naar drugshandel.

In de woning aan de Van Gistellelaan werd een man (32) uit Terneuzen aangehouden. Agenten troffen bijna honderd gram hennep en bijna vijftig gram speed aan. De bewoonster is ook verdachte en wordt op een later moment verhoord.

Kamerverhuur
Tevens werd een onderzoek ingesteld in een woning aan de Van Canfortstraat in Terneuzen. In de woning werden meerdere kamers verhuurd. Hier werd in een vriezer bijna 800 gram speed in beslag genomen. Twee mannen uit Terneuzen (25 en 33 jaar) werden aangehouden. Een van hen had nog een geringe hoeveelheid cocaïne en hennep bij zich. Het drietal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden verhoord. Het onderzoek naar de handel in drugs wordt voortgezet.

To Top