Identiteit overleden man op Meinweg bekend - 112Vandaag

112Vandaag

Buitenland

Identiteit overleden man op Meinweg bekend

Recherchejas

Herkenbosch – De identiteit van een overleden man die door een passant op zondagochtend 3 mei werd aangetroffen in Nationaal Park de Meinweg is bekend. Naar aanleiding van een brede getuigenoproep en postercampagne door de politie kwamen er tips binnen die leiden tot achterhalen identiteit.

Het gaat om een 67-jarige man uit de Duitse plaats Mönchengladbach zo is inmiddels na onderzoek en vergelijken gebitsgegevens door de recherche vastgesteld. Er is geen sprake van misdrijf blijkt uit onderzoek. De familie is hiervan in kennis gesteld. Een groot offensief via tweetalige posters en berichtgeving in sociale media zorgden ervoor dat er tips binnen kwamen. Dit hielp de recherche met het achterhalen van de identiteit.

To Top