Automobiliste omgekomen bij frontale botsing met streekbus - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Automobiliste omgekomen bij frontale botsing met streekbus

vko
Foto: Bart Meesters

Neerijnen – Bij een ongeluk in het Gelderse Neerijnen is maandagavond een automobiliste om het leven gekomen. Ze botste met haar auto frontaal op een stadsbus. Het ongeluk vond rond 19.30 uur plaats op de N830. De auto raakte na de botsing van de weg en kwam bij een sloot tot stilstand.

Hulpdiensten werden massaal opgeroepen. Hulp voor de automobiliste mocht helaas niet meer baten. Ze was de enige inzittende van de auto.

De buschauffeur van Arriva raakte niet gewond, laat een woordvoerder van de politie weten. Hij is opgevangen en krijgt slachtofferhulp aangeboden. In de bus zaten ook zo’n tien passagiers, die ongedeerd bleven. Ze zijn met een andere bus verder vervoerd.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

vko

Foto: Bart Meesters

 

To Top