Receptie van camping in brand gestoken - 112Vandaag

112Vandaag

Limburg

Receptie van camping in brand gestoken

Tankautospuit brandweer ter plaatsen

Afferden – In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 mei heeft een kleine brand gewoed bij de receptie van een camping aan de Rimpelt. Hierbij raakte niemand gewond, maar het gebouw liep wel brand- en roetschade op. De politie gaat uit van brandstichting en is op zoek naar getuigen.

De brand werd rond 01.15 uur gemeld. Toen agenten bij het receptiegebouw arriveerden bleken er nog twee actieve brandhaarden te zijn die snel geblust konden worden.

De politie doet onderzoek naar de brand en zoekt getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk te maken zou kunnen hebben met de brand, kunnen dit bij de politie melden via: 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

To Top