Auto’s personeel ziekenhuis Tilburg leeggeroofd na lange dag hard werken - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Auto’s personeel ziekenhuis Tilburg leeggeroofd na lange dag hard werken

etz

Tilburg – Verschillende medewerkers van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg werden dinsdagmiddag geconfronteerd met auto-inbraken. Na een lange dag hard werken zagen ze dat hun auto’s op de personeelsparkeerplaats waren opengebroken en leeggeroofd meldt het ziekenhuis zelf.

,,Het ziekenhuis heeft de afgelopen dagen veel hartverwarmende steunbetuigingen ontvangen in de strijd tegen het coronavirus”, zegt een woordvoerster tegen het Brabants Dagblad. ,,Aan alle kanten werd hulp aangeboden. Dan is het extra wrang dat sommige mensen geen boodschap hebben aan het goede werk dat de vele zorgverleners verrichten. En dat dit tuig niet met hun handen van andermans bezittingen af kan blijven.”

Het ziekenhuis doet aangifte van de auto-inbraken. De vernielingen zijn op camerabeelden vastgelegd en die worden aan de politie overhandigd.

To Top