Man bij woning beroofd door drie gemaskerde mannen - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Man bij woning beroofd door drie gemaskerde mannen

politiewagen
Stockfoto: Politie

Geldermalsen – In de vroege ochtend van zondag 23 februari rond 4.45 uur is een bewoner van de Van Limburg Stirumstraat in de buurt van zijn woning mishandeld en beroofd door drie gemaskerde mannen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Het slachtoffer was net uit de auto gestapt toen er ineens drie gemaskerde mannen aan kwamen rennen. Ze pakten hem vast, mishandelden hem en gingen er vandoor met zijn tas, waarin geld zat.

Agenten houden vandaag een buurtonderzoek in de omgeving van de beroving. Ondanks het vroege tijdstip hoopt de politie dat er mensen zijn die de drie mannen hebben gezien of misschien herkennen op basis van onderstaand signalement. Mogelijk zijn er mensen die rond het tijdstip in de buurt waren, camera’s aan hun huis of in hun auto hebben, maar vandaag niet met de politie spreken. De politie roept hen op contact op te nemen als zij meer informatie hebben of als zij over beelden beschikken waarop de daders mogelijk te zien zijn.

Signalementen en vluchtroute
De verdachten waren alle drie mannen met een slank postuur. Een van hen was rond de 1.80 meter, de andere twee waren allebei ongeveer 1.70 meter lang. Ze droegen allemaal donkere kleding en een bivakmuts.

De mannen kwamen aangerend over de Van Limburg Stirumstraat, vermoedelijk uit de richting van J.F. Kennedylaan. Ze zijn ook in dezelfde richting vertrokken.

Heeft u iets gezien of camerabeelden?
De politie wil iedereen die in de omgeving van de Van Limburg Stirumstraat woont, of rond 4.45 uur in de omgeving was contact op te nemen als zij iets hebben gezien of gehoord dat met deze beroving te maken kan hebben. Ook wanneer u over camerabeelden beschikt waarop mogelijk iets te zien is, hoort de politie het graag.

Informatie doorgeven of camerabeelden uploaden kan via onderstaand tipformulier. Liever telefonisch contact? 0900-8844 of 0800-6070.

https://www.politie.nl/nieuws/formulier/2020/februari/23/02-geldermalsen-man-bij-woning-beroofd-door-drie-gemaskerde-mannen.html

To Top