112Vandaag

Gelderland

Laatste eerbetoon aan overleden Paco bij voetbalclub

paco geutjes
Foto rechts: Gelrenieuws

Huissen – Het eerste elftal van de Huissense voetbalvereniging RKHVV speelt zondag de eerste wedstrijd sinds het overlijden van teamgenoot Paco Geutjes. De wedstrijd zal daarom volledig in het teken staan van een laatste eerbetoon aan de voetballer die overleed aan de gevolgen van een zwaar auto-ongeluk in Arnhem schrijft Omroep Gelderland.

De club laat weten dat er op gepaste wijze wordt stilgestaan bij de onlangs overleden Paco Geutjes en dat de wedstrijd van RKHVV tegen De Zweef wordt opgedragen aan hem. ‘Onze jongens zijn enorm gebrand om deze wedstrijd voor Paco te spelen’.

De vereniging zet zondag de poorten open en iedereen is welkom. Het is de eerste keer dat RKHVV in actie komt sinds het overlijden van de 21-jarige Paco uit Spijk.

Eerder deze maand stond de vereniging stil bij het overlijden van Geutjes door de vlaggen halfstok te hangen, met rouwbanden te spelen en een minuut stilte te houden.

To Top