Dode vrouw gevonden in woning in Eerbeek - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Dode vrouw gevonden in woning in Eerbeek

Eerbeek – Op de Bijenkorf in Eerbeek heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een ernstig incident plaatsgevonden. De politie meldt dat er een lichaam van een 35-jarige vrouw is aangetroffen. Rond de woning zijn inmiddels zwarte schermen geplaatst en rechercheurs in witte pakken doen onderzoek in de woning .

Rond 02:15 uur werden de hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter, opgeroepen voor een reanimatie in een woning. Wat er zich binnen in de woning exact heeft afgespeeld, is nog niet bekend. Rond 11:15 uur meldde de politie pas dat ze onderzoek doen bij de woning.

Volgens buurtbewoners zou de vrouw om het leven zijn gebracht en is er een man aangehouden schrijft GelreNieuws. De politiewoordvoerder wil op dit moment daarover nog niets bevestigen.

To Top