112Vandaag

Gelderland

Ouder echtpaar met klein dochter overvallen

nachtelijke-controle-woninginbraak

Ermelo – Zaterdagavond 8 februari hebben drie (nog) onbekende mannen een woning aan de Julianalaan overvallen. Tussen 18.30 uur en 19.15 uur hebben zij drie bewoners, een ouder echtpaar en hun kleindochter, bedreigd met een wapen. Vervolgens zijn ze er in een auto vandoor gegaan. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is buitgemaakt. De bewoners zijn verder gelukkig ongedeerd gebleven.

De melding van de overval kwam om 19.22 uur binnen bij de politie. Meerdere eenheden zijn ter plaatse gegaan en hebben in de omgeving uitgekeken naar de daders. Agenten hebben de bewoners opgevangen. Vervolgens is er sporenonderzoek uitgevoerd. Vermoedelijk hebben de daders van te voren de omgeving en het huis verkend.

To Top