Slachtoffer van overval probeert terug te vechten, maar krijgt hartinfarct - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Slachtoffer van overval probeert terug te vechten, maar krijgt hartinfarct

Helmond – Op maandag 18 november 2019 vindt er tussen 21.00 en 21.40 uur een overval plaats op een woning aan de Paulus Potterlaan. De man zou die vrijdag gaan trouwen. Maar in plaats daarvan belandt de man 57-jarige man met een hartinfarct in het ziekenhuis nadat hij en zijn verloofde thuis zijn overvallen. Het was bovendien de tweede overval in vijf maanden tijd.

Twee mannen met bivakmutsen dringen naar binnen als de voordeur opengaat omdat de zoon, die zijn vader bezocht heeft, de woning wil verlaten. Onder bedreiging van een pistool moet hij weer terug naar binnen. De overvallers binden de zoon en zijn ouders met tiewraps vast. Ook worden ze geblinddoekt. Een van de daders blijft bij de slachtoffers, terwijl de ander het huis doorzoekt. Ze vertrekken uiteindelijk met wat geld en enkele kostbare modeltreinen.

Vragen
Help ons de daders te vinden die deze gewelddadige overval op hun geweten hebben. Weet u meer? Heeft u erover horen spreken? Laat het weten.
Tevens zoeken we getuigen die op maandag 18 november vlak voor of na het tijdstip van de overval iets of iemand hebben gezien in de omgeving van de Paulus Potterlaan.


To Top