Man opzettelijk aangereden, bestuurder er van door - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Man opzettelijk aangereden, bestuurder er van door

Traumahelikoper

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding waarbij een 49-jarige man uit IJmuiden gewond raakte. De aanrijding vond plaats op de Werfstraat in Haarlem. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Woensdagavond omstreeks 23.35 uur kreeg de politie melding van een aanrijding. Ter plaatse lag het slachtoffer op straat. Behandelend ambulancepersoneel bracht het slachtoffer over naar het ziekenhuis. De man verklaarde kort dat hij opzettelijk was aangereden.

Een getuige verklaarde dat er kort voor de aanrijding mogelijk een woordenwisseling of een conflict heeft plaatsgevonden tussen het slachtoffer en een ander persoon en dat een kleine donkergekleurde bestelauto hard wegreed.

De politie onderzoek de toedracht van het incident.

To Top