UPDATE: Man die op dak klom nadat politie aanbelde aangehouden - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

UPDATE: Man die op dak klom nadat politie aanbelde aangehouden

Vlijmen – Een man is donderdagavond toen de politie aanbelde op het dak geklommen van een appartementencomplex aan de Sint Catharinastraat in Vlijmen. Hij zat daar uren en wilde niet naar beneden komen. Na gesprekken met een politieonderhandelaar is de man uiteindelijk van het dak geklommen.

De politie wilde de man vermoedelijk aanhouden, waarvoor ze voor zijn deur stonden. Daarop vluchtte hij naar zijn dak rond 18.15 uur. Rond 21.15 uur verliet hij het dak en keerde hij terug zijn woning in. Het arrestatieteam hield de man even later aan in de woning.

Het incident trok veel bekijks van buurtbewoners.

Vlijmen

Foto: Kevin Mommersteeg

Vlijmen

Foto: Kevin Mommersteeg

Vlijmen

Foto: Kevin Mommersteeg

Vlijmen

Foto: Kevin Mommersteeg

To Top