Vrouw zwaargewond na aanrijding, veroorzaker vlucht weg - 112Vandaag

112Vandaag

Utrecht

Vrouw zwaargewond na aanrijding, veroorzaker vlucht weg

Ambulance

Zeist – Maandagavond rond 19:30 uur trof de politie een gewonde vrouw aan op de kruising Driebergseweg met de Bunsinglaan in Zeist. Er was een melding binnengekomen dat daar een scooter aangereden zou zijn. De zwaar gewonde scooterrijdster en een getuige verklaarden inderdaad dat ze aangereden was en dat de auto die de aanrijding veroorzaakte doorgereden was. De politie is op zoek naar de bestuurder.

Metallic Grijze Renault Traffic
De vrouw is met meerdere botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. Door het politieonderzoek weten we dat de doorrijder vermoedelijk in een vrij nieuwe metallic grijze Renault Traffic reed. Graag komen we in contact met de bestuurder van deze auto. Bent u de bestuurder? Meldt u zich dan zo snel mogelijk bij een van de politiebureaus. Bent u getuige geweest van deze aanrijding? Bel dan met 0900-8844 of deel de info via onderstaand tipformulier.

To Top