112Vandaag

Gelderland

Twee jongeren gebeten door hond, hond op de vlucht

Ambulance

Tiel – In Tiel loopt zondagavond een staffordshireterriër rond die zijn tanden heeft gezet in twee jongeren en er daarna vandoor ging. De politie neemt de zaak serieus en wil weten waar de bijtgrage hond uithangt. Daarom is er een bericht verspreid via Burgernet.

Op de Hertog Reinaldlaan in Tiel werden een jongen en een meisje door het dier gebeten. De jongen werd gebeten in zijn enkel en ging naar de huisartsenpost. Het meisje moest voor behandeling naar het ziekenhuis meldt Omroep Gelderland.

De hond verdween spoorloos. Meerdere politie eenheden en de dierenambulance zijn ingezet.

De politie verstuurde een bericht uit via Burgernet. De hond is grijs en bruin met een witte vlek en bloed op de kop. Hier dier is agressief, dus het advies is om het dier niet zelf benaderen.

To Top