112Vandaag

Zuid-Holland

Dodelijk slachtoffer bij ongeval in Achthuizen

traumahelikopter

Achthuizen – Bij een frontale aanrijding tussen een vrachtwagen en personenauto is een 55-jarige vrouw uit Oltgensplaat om het leven gekomen. De verkeerspolitie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Vrijdagochtend rond 11.10 uur ging het mis op de N498 ter hoogte van Achthuizen. Een vrachtwagen en personenauto botsten frontaal op elkaar. Hierbij is de bestuurster van de personenauto om het leven gekomen. De verkeerspolitie doet middels sporenonderzoek en een Verkeersongevallen Analyse (VOA) onderzoek naar de toedracht van het fatale ongeval. De N498 is hierdoor voorlopig nog in beide richtingen afgesloten.

Heeft u meer informatie over dit ongeluk en nog niet gesproken met de politie? Bel dan met 0900-8844.

To Top