Politie zoekt nog steeds naar vermiste Adam Szkwarek - 112Vandaag

112Vandaag

Utrecht

Politie zoekt nog steeds naar vermiste Adam Szkwarek

adam

Amerongen – Sinds zondag 24 november 2019 zoekt de politie naar de Poolse Adam Szkwarek. Hij verdween rond 23.00 uur uit Amerongen. Er bestaan zeer grote zorgen over zijn gezondheid.

De man lijdt aan een delier. Adam heeft zijn woning in deze ernstige, verwarde toestand verlaten. Door zijn psychische klachten kan hij niet goed voor zichzelf zorgen. Vanwege zijn psychische gezondheid wil de politie hem snel vinden, zodat Adam de nodige hulp kan krijgen. Sinds zijn verdwijning ontbreekt van hem echter nog altijd elk spoor. Zie hier ook het opsporingsbericht inclusief zijn foto’s.

Signalement

– Man

– 46 jaar

– 1.70 tot 1.75 m lang

– Normaal postuur

– Grijs haar

– Slecht gebit, mist enkele tanden

– Opvallend: tatoeage op zijn rechterhand, tussen zijn duim en wijsvinger. Betreft een hartje.

– Driekwartsbroek (bermuda) in jeanskleuren

– T-shirt, zwart van kleur

– Groene of blauwe klompen van het  merk Crocs

– Adam spreekt de Poolse taal.

Getuigenoproep
De politie heeft na zijn verdwijning uitgebreid gezocht in Amerongen en omgeving. Ook een zoekploeg van het veteranenzoekteam is bij deze zoekactie ingezet. Verder zijn speurhonden, drones en een helikopter ingezet. Tot dusver heeft het onderzoek er nog niet toe geleid dat Adam is gevonden. De politie hoopt daarom dat getuigen zich alsnog melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

To Top