Jongen op straat door tweetal beroofd - 112Vandaag

112Vandaag

Zeeland

Jongen op straat door tweetal beroofd

politie en ambulance

Middelburg – Donderdagavond vond op de Oude Vlissingseweg een straatroof door twee jongens plaats. Het slachtoffer raakte licht gewond.

Het incident gebeurde rond 22.30 uur. Het slachtoffer, een 16-jarige jongen uit Middelburg, liep over de Oude Vlissingseweg en werd plotseling door twee jongens van zijn tas geroofd. Het slachtoffer viel hierbij op de grond. De daders vluchtten te voet weg richting Groot Abeele.

Signalementen

De daders zijn vermoedelijk twee jongens rond 16 jaar:

  • Jongen 1: lengte ongeveer 170 cm.; hij droeg een zwarte jas en had een capuchon op, een zwarte broek en zwarte schoenen. Hij droeg verder een grijze sjaal en zwarte handschoenen.
  • Jongen 2: lengte ongeveer 165 cm.; hij droeg een zwarte jas, een zwarte broek en zwarte Nike Air Max schoenen met witte details in de zool. Hij had een North Face muts op en droeg verder een zwarte sjaal.

Weet u meer over de straatroof of de daders?

De politie is een onderzoek gestart en zoekt naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie altijd zaaknummer: 2019292862.

To Top