Doorbraak in onderzoek naar overval in 2011 op pizzabedrijf - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Doorbraak in onderzoek naar overval in 2011 op pizzabedrijf

arrestatie

Breda – Een spoor aangetroffen op de plaats delict bij een overval op een pizzabedrijf aan de Grazendonkstraat in Breda op zaterdag 7 mei 2011 heeft onlangs een match opgeleverd met een 34-jarige man uit Boxtel. Hij werd ontboden aan het politiebureau in Breda en is gisteren ochtend in opdracht van de officier van justitie aangehouden.

Op zaterdag 7 mei 2011 werd omstreeks 23.35 uur een medewerker van een pizzabedrijf aan de Grazendonkstraat op gewelddadige wijze overvallen.

Buit
Er werd geld uit de kassalade en enkele persoonlijke bezittingen buit gemaakt. Er werd tijdens het forensisch onderzoek op de plaats delict een spoor veilig gesteld. Dit leverde onlangs een match op met een 34-jarige Boxtelnaar. Hij is vanmorgen aangehouden en wordt door de recherche verhoord. De politie verwacht dat het verdere onderzoek snel resulteert in de aanhouding van de tweede verdachte.

To Top