Politie: geen terroristisch motief steekpartij - 112Vandaag

112Vandaag

Uitgelicht

Politie: geen terroristisch motief steekpartij

Den Haag – Volgens de politie zijn er vooralsnog geen aanwijzingen dat de 35-jarige man die vrijdagavond drie tieners in het centrum van Den haag neerstak een terroristisch motief had.

Wat het motief voor het steken wel is geweest, wordt nog onderzocht. De man werd zaterdagmiddag rond 17:40 uur aangehouden bij een daklozenopvang in het centrum van Den Haag. Hij is daarna naar een politiebureau gebracht om hem te verhoren. De politie hoopt vandaag meer duidelijkheid te kunnen geven.

Black Friday
Tijdens Black Friday stak hij rond 19:45 uur twee meisjes van 15 uit Alphen aan den Rijn en Leiderdorp en een 13-jarige jongen uit Den Haag vlak voor de Hudson’s Bay op de Grote Marktstraat met een mes neer. De slachtoffers werden over gebracht naar het ziekenhuis, waar zij na een behandeling naar huis konden gaan.

De politie begon met een grote klopjacht. Daarbij werden alle middelen die zij tot haar beschikking heeft, zichtbaar en onzichtbaar, ingezet om de dader te vinden.

To Top