Twintig ouders met elkaar op de vuist tijdens kinderfeestje in Vught - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Twintig ouders met elkaar op de vuist tijdens kinderfeestje in Vught

politie auto met zwaailicht

Vught – De politie is zaterdagmiddag groot uitgerukt voor een vechtpartij in KidsPlaza, een indoor kinderspeeltuin aan de Maarten Trompstraat in Vught. Volgens de melding waren er tientallen volwassenen met elkaar op de vuist gegaan. Toen de politie aankwam, was de boel al rustig.

Bij de ruziemakende volwassen zouden ouders zitten van de kinderen die aanwezig waren. ,,De sfeer was gespannen. Dat dit gebeurt terwijl er kinderen aanwezig zijn, is niet best”, zegt de wijkagent.

Speelhal vroegtijdig gesloten
Een deel van de groep vechtende ouders is uiteindelijk weggegaan. Een ander deel is gebleven en ging in gesprek met de politie. Zover bekend zijn er geen gewonden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, maar volgens de wijkagent kan dit nog gebeuren.

De situatie was na een half uur, rond 17.25 uur, onder controle. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding was, maar de wijkagent laat weten dat er ‘bemoeienis van ouders over elkaars kinderen’ ontstond. De politie doet onderzoek en gaat in gesprek met de betrokkenen.

KidsPlaza zegt nog niet te kunnen reageren op het incident. Wel is het speelparadijs voor kinderen ontruimd en vroegtijdig gesloten.

To Top