Zesde verdachte gearresteerd voor overval brute Hrieps - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Zesde verdachte gearresteerd voor overval brute Hrieps

geboeid

Grijpskerke – Woensdagmorgen is een zesde verdachte aangehouden in het lopende rechercheonderzoek naar de brute woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar.

De man werd om 11.00 uur op straat aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt zijn precieze aandeel bij de overval. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Onderzoeksbelang
In zijn woning werd onder leiding van een rechter-commissaris door agenten gezocht. Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek. De politie onderzoekt de rol van de verdachte bij de overval. De man heeft zogenaamde beperkende maatregelen opgelegd gekregen. Daarom kan op dit moment niet meer over de zoekingen en het onderzoek gedeeld worden. Vanwege onderzoeksbelang wordt de identiteit en andere omstandigheden later bekend gemaakt.

To Top