Zwaargewonde na ongeval met ME-bus in Den Haag - 112Vandaag

112Vandaag

Uitgelicht

Zwaargewonde na ongeval met ME-bus in Den Haag

ME

Den Haag – Op het Lange Voorhout heeft gisterenavond rond 19:50 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij een ME-bus van de politie betrokken was.

Een 71-jarige man raakte bekneld toen de ME bus tegen een bouwcontainer aan botste die op het trottoir stond. De man stond naast de container en kwam hierdoor bekneld te zitten tussen de gevel en de container. Hoe dit precies heeft kunnen gebeuren, is op dit moment nog onbekend.

Het slachtoffer raakte door de aanrijding zwaargewond. Veel hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam en de grote kraan van de brandweer. Brandweerlieden hebben de container gestabiliseerd. Hierna hebben zij met behulp van de grote kraan de container een stukje naar voren gesleept, waarna het slachtoffer kon worden bevrijd.

Het slachtoffer is op een vacu├╝mmatras gefixeerd en is daarna met spoed per ambulance en onder motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA verricht onderzoek naar het ongeval.

To Top