Grote brand in Amsterdam, omwonenden geëvacueerd - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Grote brand in Amsterdam, omwonenden geëvacueerd

amster
Foto: Brandweer Amsterdam

Amsterdam – Donderdag op vrijdagnacht is een grote uitslaande brand uitgebroken in een leegstaand pand aan de Eerste Helmersstraat in Amsterdam. Omliggende woningen werden ontruimd, de bewoners werden elders opgevangen.

Het vuur brak om even voor half vijf vannacht uit. De brandweer is massaal voertuigen aanwezig om de brand te bestrijden.

Door de stevige wind kwamen er veel vonken en vliegvuur vrij. De brandweer probeerde daarom met man en macht om het overslaan van de brand te voorkomen. Inmiddels is de brand onder controle en is er geen kans meer dat het vuur zal overslaan.

Er zijn naar nu bekend is geen slachtoffers gevallen.

To Top