TBS'er omgekomen bij verkeersongeval tijdens verlof - 112Vandaag

112Vandaag

Limburg

TBS’er omgekomen bij verkeersongeval tijdens verlof

VOA doet onderzoek

Plasmolen – Bij een dodelijk ongeval op de N271 ter hoogte van Plasmolen is donderdagmiddag een 48-jarige man uit Nijmegen om het leven gekomen. Het gaat om de bestuurder van de auto, meldt de politie.

Het zou gaan om Vally V., de dader van het familiedrama in Reek. Dat bevestigt zijn advocaat Mark Nillesen aan Omroep Brabant. Vally V. stak in april 2013 zijn vrouw Patricia Veldhoen dood. Zijn 12-jarige zoontje Harm raakte zwaargewond. De destijds 10-jarige dochter Pien verstopte zich voor het geweld van haar vader. Zij wachtte op een donkere wc af tot het weer rustiger werd in huis. Hij werd veroordeeld tot zeven jaar cel en tbs.

Botsing
De auto kwam rond 13:00 uur frontaal in botsing met een vrachtwagen op de Rijksweg. Hulpdiensten rukten uit met onder andere een traumahelikopter. Hulpverlening mocht niet meer baten. De man bezweek ter plekke aan zijn verwondingen. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de man zelfmoord heeft gepleegd.

To Top