Meerdere gewonden bij openingsactie van MediaMarkt - 112Vandaag

112Vandaag

Uitgelicht

Meerdere gewonden bij openingsactie van MediaMarkt

mm
Foto: Pim Bleeker/Twitter

Leidschendam – Vanmorgen is in de ‘Mall of the Netherlands’ het 50e filiaal van de MediaMarkt in Nederland geopend. Om potentiële klanten te ‘prikkelen’ was aangekondigd dat bij de opening om half tien de eerste 100 klanten een set Bluetooth oortjes ter waarde van 115 euro zouden krijgen.

Omwonenden werden al rond half vijf uit hun slaap gewekt vanwege de eerste ‘klanten’ die hun felbegeerde gratis oortjes niet wilden missen en voor de ingang van de Mall stonden meldt Regio15.nl. Rond negen uur was de menigte bij de winkel zo groot, dat de nieuwe zaak op last van de politie eerder werd geopend, omdat de klanten vooraan in de rij in de verdrukking dreigden te geraken.

In het gedrang sneuvelden kassa’s en beveiligingspoortjes en raakten een aantal mensen onwel. Er zijn hierop meerdere ambulances naar de zaak gestuurd. Voor zover bekend zijn drie klanten door het ambulancepersoneel verzorgd. Het is niet bekend hoeveel daarvan naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

To Top