Minderjarig meisje opgepakt voor enorme reeks brandstichtingen - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Minderjarig meisje opgepakt voor enorme reeks brandstichtingen

zui
Foto: Bart Meesters

Zaltbommel – De politie heeft gisterenavond even voor 22.00 uur een minderjarige verdachte uit de gemeente Zaltbommel aangehouden. Deze persoon wordt verdacht van brandstichting. In de zomer waren diverse brandjes in Zuilichem. Vanavond was het wederom raak. Het ging deze keer om een brandstichting op een dak van een overkapping van een woning.

De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook werd een zoeking gedaan in de woning van de verdachte. N.a.v. de branden startte de politie al eerder met een onderzoek. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat de betrokkenheid is van deze persoon bij de andere branden. Omdat de verdachte minderjarige is en in het kader van de privacy doen wij verder geen mededelingen.

To Top