Politie heeft handen vol aan recalcitrante man - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Politie heeft handen vol aan recalcitrante man

agent-loopt-op-het-perron

Breda – De politie is zaterdag 21 september druk bezig geweest met een man die zich recalcitrant gedroeg in en rond het station. De man, een 19-jarige Rotterdammer, is aangehouden voor ten minste een beroving én een poging tot beroving. We spreken graag met mensen die hiervan getuigen of slachtoffer zijn geweest.

Rond 06:00 uur kwam er een melding binnen dat er op het station een man bebloed en verward rondliep. Ter plaatse trof de politie een man aan die hen bekend voorkwam. De Rotterdammer had zich namelijk eerder op de avond, elders in Breda, mogelijk gesneden aan glas en hiervoor de politie gebeld.

Beroving
Vervolgens kreeg de politie te horen dat op het station een man had geprobeerd een persoon te beroven. Slechts enkele minuten later meldde zich een vrouw bij de agenten, zij was daadwerkelijk berooft. Wat bleek, de verdachte betrof de Rotterdammer. Hij is op heterdaad aangehouden.

Verzet
Tijdens de arrestatie verzette de man zich hevig en heeft hij een agente uitgescholden. De man is aangehouden voor zowel de daadwerkelijke beroving als de poging beroving. Ook heeft de agente aangifte van belediging tegen de man gedaan. De man was flink onder invloed van alcohol, of hij drugs had gebruikt wordt onderzocht.

To Top