Vier personen met gestolen kleding op station Roosendaal aangehouden - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Vier personen met gestolen kleding op station Roosendaal aangehouden

Aanhouding van een verdachte

Roosendaal – Vier mannen zijn donderdagavond 20 september op het station Roosendaal aangehouden op verdenking van heling in vereniging.

Buitengewoon opsporingsambtenaren van de NS hadden na controle geconstateerd dat het viertal geen geldig vervoersbewijs had. De vier mannen konden zich niet legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. In de tassen die mannen bij zich hadden zaten diverse vermoedelijk gestolen kledingstukken. De agenten hebben de vier verdachten aangehouden voor verder onderzoek. Het om een 20-jarige man uit Utrecht, een 20-jarige man uit Aaldem en mannen van 19 en 22 jaar uit Ter Apel.

To Top